Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warstwowa sałatka z pysznym mięsem i dodatkami .
Wysokie naczynie tj miska bądź naczynie żaroodporne
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Składniki
Dzień wcześniej Mięso kroimy w kostkę i doprawiamy przyprawą gyros ,odrobina oliwy i sosem sojowym .Mieszamy wstawiamy do lodówki . Ewentualnie na kilka godzin . Gdy mięso będzie już gotowe ,wylewamy oliwę na patelnie i dodajemy Nasze mięsko .W między czasie kroimy wszystkie warzywa w drobną kostkę .Ogórka konserwowego mieszamy z cebulą a zielonego z pomidorkami.Gdy mięso będzie miękkie ,przekładamy do przezroczystej wyższej miski bądź naczynia żaroodpornego,układamy równa warstwę ,czekamy kilka minut aż przestygnie .W tym czasie robimy sos -jogurt z majonezem mieszamy i dodajemy przeciśnięty czosnek ,doprawiamy do smaku . Na mięsie kolejno układamy składniki - Ogórek z cebulką ,następnie odsączoną kukurydzę ,dodajemy teraz odrobinę Naszego sosu i ogórka z pomidorkiem,paprykę i sałatę poszatkowaną na samą górę .polewamy sosem ️