Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, smaczna sałatka Gyros.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1641
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1641
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Składniki
Filet kroimy w drobną kostkę, przyprawiamy przyprawą Gyros i smażymy z odrobiną oleju. Po usmażeniu pozostawiamy do ostygnięcia.
Kapustę kroimy w drobne wiórka, przyprawiamy solą i pieprzem.
Do kapusty dodajemy startą marchew na wiórka, zielony groszek, kukurydzę, drobno pokrojone ogórki konserwowe, paprykę i cebulę. Dodajemy ketchup i majonez oraz smażone kostki z fileta.
Wszystkie składniki mieszamy. Smacznego !!!