Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, smaczna sałatka Gyros.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Składniki
Filet kroimy w drobną kostkę, przyprawiamy przyprawą Gyros i smażymy z odrobiną oleju. Po usmażeniu pozostawiamy do ostygnięcia.
Kapustę kroimy w drobne wiórka, przyprawiamy solą i pieprzem.
Do kapusty dodajemy startą marchew na wiórka, zielony groszek, kukurydzę, drobno pokrojone ogórki konserwowe, paprykę i cebulę. Dodajemy ketchup i majonez oraz smażone kostki z fileta.
Wszystkie składniki mieszamy. Smacznego !!!