Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, oprószyć przyprawą gyrosową i usmażyć.
Ugotować makaron wg przepisu.
Paprykę, ogórki, koperek pokroić, połączyć z kukurydzą i resztą składników, dodać majonez.
Moje notatki:
Sałatka super dobra. Przyprawę gyrosową używam nie tylko do posypania kurczaka do smażenia (duża ilość przyprawy w kurczaku jest zbyt pikantna), ale też do przyprawienia gotowej już sałatki.