Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, oprószyć przyprawą gyrosową i usmażyć.
Ugotować makaron wg przepisu.
Paprykę, ogórki, koperek pokroić, połączyć z kukurydzą i resztą składników, dodać majonez.
Moje notatki:
Sałatka super dobra. Przyprawę gyrosową używam nie tylko do posypania kurczaka do smażenia (duża ilość przyprawy w kurczaku jest zbyt pikantna), ale też do przyprawienia gotowej już sałatki.