Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, małoskładnikowa i budżetowa sałatka jajeczna z groszkiem, przebój moich studenckich imprez
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 201
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 201
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę.
Groszek odsączyć z zalewy, dodać do jajek.
Szczypiorek posiekać dodać do reszty składników.
Składniki sosy wymieszać, zalać sałatkę i całość dobrze wymieszać, wstawić do lodówki na godzinę.