Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzona kiełbasa dodana do tej sałatki dodaje jej całkiem innego charakteru.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Ziemniaki szorujemy i gotujemy w mundurkach do miękkości. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Obrane ziemniaki i jajka, odsączone z zalewy ogórki i kiełbasę kroimy w kostkę. Do tego dodajemy groszek z marchewką (bez zalewy) i cebulę posiekaną drobno. Mieszamy dokładnie, dodajemy musztardę i majonez, a na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy w lodówce przez kilka godzin.