Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzona kiełbasa dodana do tej sałatki dodaje jej całkiem innego charakteru.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Ziemniaki szorujemy i gotujemy w mundurkach do miękkości. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Obrane ziemniaki i jajka, odsączone z zalewy ogórki i kiełbasę kroimy w kostkę. Do tego dodajemy groszek z marchewką (bez zalewy) i cebulę posiekaną drobno. Mieszamy dokładnie, dodajemy musztardę i majonez, a na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy w lodówce przez kilka godzin.