Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
1. Krewetki umyte i odsączone przesmażamy 2 minutki ma maśle. Solimy i pieprzymy i przekładamy do naczynia. 2. Paprykę kroimy w 2 centymetrowe paski, Pieczarki na pół, czosnek na pół i pozostałe składniki przekładamy odsączone do naczynia. Natkę siekamy. 3.Rozrabiamy sos grecki z oliwą, wodą, sosem sojowym i zmiażdżonym pieprzem marynowanym. Mieszamy wszystkie składniki. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godzinki do lodówki aby składniki się przegryzły. 4. Smacznego :)