Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka idealna jako przekąska lub na kolację
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Ciecierzycę namoczyć dzień wcześniej, ugotować według instrukcji lub użyć ciecierzycy konserwowej z puszki. Makaron ugotować według instrukcji, odcedzić i ostudzić. Tuńczyka odsączyć.
Szczypiorek, cebulkę, paprykę, pomidory: suszone i koktajlowe skroić w drobną kostkę. Czosnek skroić bardzo drobno.
Połączyć wszystkie składniki, dodać oliwę i przyprawy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.