Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to się mówi przez żołądek do serca.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 529
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 529
Składniki
1. Fasolkę oraz kukurydzę odlewamy z zalewy.
2. Z papryki usuwamy gniazdo, kroimy w paseczki.
3. Szynkę, ser oraz ogórki kroimy kostkę a pieczarki kroimy drobno.
4. Dodajemy ryż, doprawiamy pieprzem oraz solą i łączymy z majonezem.
5. Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy, przekładamy do naczynia i dekorujemy. 6. Sałatka gotowa. 7. Smacznego.