Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostają nam ziemniaki z obiadu, warto wtedy zrobić sałatkę z tego co jest pod ręką. Ja dzisiaj proponuję taką kolorową.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jeśli nie mamy ugotowanych ziemniaków to trzeba nieobrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie ok. 20 minut. Z ostudzonych zdejmujemy skórkę i kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Ogórki kroimy w kostkę, solimy i pozostawiamy aby puściły sok. Do większej miski wkładamy ziemniaki, dodajemy ogórki, posiekaną cebulę i pomidorki, oraz połówki oliwek i małe cząstki jajka. Doprawiamy solą, pieprzem i majonezem, mieszamy. Gotowe.