Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostają nam ziemniaki z obiadu, warto wtedy zrobić sałatkę z tego co jest pod ręką. Ja dzisiaj proponuję taką kolorową.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 963
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 250
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37388
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 963
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 250
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37388
Składniki
Jeśli nie mamy ugotowanych ziemniaków to trzeba nieobrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie ok. 20 minut. Z ostudzonych zdejmujemy skórkę i kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Ogórki kroimy w kostkę, solimy i pozostawiamy aby puściły sok. Do większej miski wkładamy ziemniaki, dodajemy ogórki, posiekaną cebulę i pomidorki, oraz połówki oliwek i małe cząstki jajka. Doprawiamy solą, pieprzem i majonezem, mieszamy. Gotowe.