Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i bardzo szybka sałatka na grilla. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kurczaka, kiełbasy, karkówki czy szaszłyków. Zrobisz ją w zaledwie kilka minut.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4142
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4142
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Składniki
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu.
Kiedy komosa się gotuje, umyj i osusz warzywa; Pokrój cebulę, papryki oraz ogórek. Sera feta rozkrusz. Poszatkuj również zioła, czyli bazylię i miętę.
Do miski dodaj przestudzoną komosę, wszystkie warzywa, fetę oraz zioła. Wlej oliwę, sok z wyciśniętej limonki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.