Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i bardzo szybka sałatka na grilla. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kurczaka, kiełbasy, karkówki czy szaszłyków. Zrobisz ją w zaledwie kilka minut.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 340
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4835
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 138
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 340
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4835
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 138
Składniki
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu.
Kiedy komosa się gotuje, umyj i osusz warzywa; Pokrój cebulę, papryki oraz ogórek. Sera feta rozkrusz. Poszatkuj również zioła, czyli bazylię i miętę.
Do miski dodaj przestudzoną komosę, wszystkie warzywa, fetę oraz zioła. Wlej oliwę, sok z wyciśniętej limonki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.