Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca sałatka z ryżem, jajkiem, śledziem idealna na kolację, imprezę lub do pracy.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1554
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 678
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 268
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1554
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 678
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 268
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz, kukurydzę i fasolkę odsącz na sicie.
Jajka i ogórki pokrój w drobną kostkę. Płaty śledziowe w większą kostkę. Wymieszaj dodaj fasolkę, kukurydzę, ryż. Wszystkie składniki połącz ze sobą.
Dodaj musztardę, majonez i jogurt według uznania. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw do lodówki na godzinę.
Sałatka sprawdzi się na kolację, imprezę czy do pracy. Polecam.