Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12382
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13275
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5623
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12382
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13275
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5623
Składniki
Fasolkę oczyścić, umyć i ugotować w posolonej wodzie ze szczyptą cukru. Pozostawić na sicie żeby obciekła i przestygła. Pokroić na ok 2-3 cm kawałki. Przełożyć do salaterki. Dodać obranego ze skórki i pokrojonego w kostkę ogórka. Dodać obrane, starte na tarce, na grubych oczkach marchewki. Dodać oczyszczone, umyte pokrojone w grubą kostkę rzodkiewki. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka. Najlepiej przy pomocy gilotyny i krateczki. Szybko, wygodnie, dokładnie. Dodać szczypior, koperek, jogurt, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać wszystko. Gotowe. Zajadać.