Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka. Składniki dobrze razem pasują.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 446
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 446
Składniki
Pieczarki i pomidora dokładnie umyć i osuszyć. Młode liście szpinaku rozłożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć pokrojone mięso z indyka, pokrojonego pomidora, pokrojony ser camembert, pokrojone w plasterki pieczarki. Posypać orzechami włoskimi. Musztardę sarepską wymieszać z miodem, olejem lnianym, octem, solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego