Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka. Składniki dobrze razem pasują.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425370
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10788
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425370
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10788
Składniki
Pieczarki i pomidora dokładnie umyć i osuszyć. Młode liście szpinaku rozłożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć pokrojone mięso z indyka, pokrojonego pomidora, pokrojony ser camembert, pokrojone w plasterki pieczarki. Posypać orzechami włoskimi. Musztardę sarepską wymieszać z miodem, olejem lnianym, octem, solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego