Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka. Składniki dobrze razem pasują.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 61
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 25
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 61
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 25
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5117
Składniki
Pieczarki i pomidora dokładnie umyć i osuszyć. Młode liście szpinaku rozłożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć pokrojone mięso z indyka, pokrojonego pomidora, pokrojony ser camembert, pokrojone w plasterki pieczarki. Posypać orzechami włoskimi. Musztardę sarepską wymieszać z miodem, olejem lnianym, octem, solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego