Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie warzyw z rosołu. Prosta, tania i smaczna sałatka jarzynowa, po którą każdy sięgnie z największą przyjemnością. Przepis pochodzi z 461. odcinka programu „Ewa Gotuje".
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14463
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 182
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 146
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 14463
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 182
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 146
Składniki
W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.
Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.