Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie warzyw z rosołu. Prosta, tania i smaczna sałatka jarzynowa, po którą każdy sięgnie z największą przyjemnością. Przepis pochodzi z 461. odcinka programu „Ewa Gotuje".
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 4359
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2944
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 423
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 4359
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2944
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 423
Składniki
W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.
Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.