Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak ją nazwałam, gdyż najczęściej pojawia się u nas w niedzielę. Na wyraźne życzenie mojej rodziny.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4667
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Przelać zimną wodą na durszlaku. Przełożyć do salaterki. Dodać odsączoną kukurydzę. Paprykę i ogórek umyć. Pokroić w kostkę. Pokroić też szynkę, umyty koperek i szczypiorek. Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać przyprawy i majonez. Całość dokładnie wymieszać. Można podawać.