Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z prostymi składnikami, ale metoda gotowania zmienia smak. Nikt nie zrozumie, jak przygotowuje się sałatkę, każdy poprosi o przepis. Spróbuj, zaskocz gości.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 126
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1823
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14474
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19552
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 126
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1823
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14474
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19552
Składniki
Gotuj warzywa aż do ugotowania. Pokrój rybę w plasterki i wypełnij ją marynatą z marynowanych ogórków. Gotuj ryby po gotowaniu przez 20 minut na małym ogniu i ostudź w solance.
Zdemontować rybę, oczyścić z kości, pokroić. Pokroić warzywa. Następnie ułóż wszystko warstwami, rozprowadzając majonezem. Posolić warstwę ziemniaka. Ryba, ziemniaki, marchew, ogórki, buraki. Pozostaw sałatkę na 2 godziny i podawaj. Smacznego