Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z prostymi składnikami, ale metoda gotowania zmienia smak. Nikt nie zrozumie, jak przygotowuje się sałatkę, każdy poprosi o przepis. Spróbuj, zaskocz gości.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 994
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7300
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 994
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7300
Składniki
Gotuj warzywa aż do ugotowania. Pokrój rybę w plasterki i wypełnij ją marynatą z marynowanych ogórków. Gotuj ryby po gotowaniu przez 20 minut na małym ogniu i ostudź w solance.
Zdemontować rybę, oczyścić z kości, pokroić. Pokroić warzywa. Następnie ułóż wszystko warstwami, rozprowadzając majonezem. Posolić warstwę ziemniaka. Ryba, ziemniaki, marchew, ogórki, buraki. Pozostaw sałatkę na 2 godziny i podawaj. Smacznego