Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z prostymi składnikami, ale metoda gotowania zmienia smak. Nikt nie zrozumie, jak przygotowuje się sałatkę, każdy poprosi o przepis. Spróbuj, zaskocz gości.
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 83
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 83
Składniki
Gotuj warzywa aż do ugotowania. Pokrój rybę w plasterki i wypełnij ją marynatą z marynowanych ogórków. Gotuj ryby po gotowaniu przez 20 minut na małym ogniu i ostudź w solance.
Zdemontować rybę, oczyścić z kości, pokroić. Pokroić warzywa. Następnie ułóż wszystko warstwami, rozprowadzając majonezem. Posolić warstwę ziemniaka. Ryba, ziemniaki, marchew, ogórki, buraki. Pozostaw sałatkę na 2 godziny i podawaj. Smacznego