Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zawiera składniki aktywujące sirtuiny (białka typu sirt), które działają przeciwzapalnie i powstrzymują procesy starzenia się organizmu.
Buraka ugotuj. Ser halloumi pokrój na plastry i podsmaż na patelni.
Szpinak umyj i osusz. Cebulę pokrój w piórka. Z daktyli usuń pestki i podziel na mniejsze cząstki. Seler naciowy przekrój wzdłuż i pokrój na plastry.
Na talerz wyłów szpinak, następnie dodaj cebulę, buraka, seler naciowy i ser. Na wierzch dodaj orzechy pinii, kapary, daktyle i pokrojone orzechy włoskie.
Przygotuj sos. Do małego słoika przełóż musztardę i miód. Dodaj oliwę i ocet. Zakręć słoik i mocno nim potrząśnij kilka razy.
Gdy składniki się połączą, polej nimi sałatkę.
Najprostsza i najszybsza sałatka jaką jadłam. I z najmniejszej ilości składni...
Odsłon: 69216
Kasze powinny być stałym elementem diety każdego z nas bez względu na to, czy...
Odsłon: 798
Surimi to delikatna i pyszna przekąska z krabów w postaci mielonego mięsa tyc...
Odsłon: 2220
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 25
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 55
Polecam fasolkę szparagową otuloną chrupiącym boczkiem zapiekaną w sosie besz...
Odsłon: 1560
Bezzapachowy i błyskawiczny w przygotowaniu, kuchnia budżetowa!
Odsłon: 168
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 300
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 25
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 55
Polecam fasolkę szparagową otuloną chrupiącym boczkiem zapiekaną w sosie besz...
Odsłon: 1560
Bezzapachowy i błyskawiczny w przygotowaniu, kuchnia budżetowa!
Odsłon: 168
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 300
Składniki
Buraka ugotuj. Ser halloumi pokrój na plastry i podsmaż na patelni.
Szpinak umyj i osusz. Cebulę pokrój w piórka. Z daktyli usuń pestki i podziel na mniejsze cząstki. Seler naciowy przekrój wzdłuż i pokrój na plastry.
Na talerz wyłów szpinak, następnie dodaj cebulę, buraka, seler naciowy i ser. Na wierzch dodaj orzechy pinii, kapary, daktyle i pokrojone orzechy włoskie.
Przygotuj sos. Do małego słoika przełóż musztardę i miód. Dodaj oliwę i ocet. Zakręć słoik i mocno nim potrząśnij kilka razy.
Gdy składniki się połączą, polej nimi sałatkę.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka pod wódeczkę Ewy Wachowicz
Sałatki
Fasolka szparagowa do obiadu
Sałatki
Surówka z cebuli i pomidorów w śmietanie
Sałatki
Sałatka imieninowa
Sałatka pod wódeczkę Ewy Wachowicz
Sałatka pod wódeczkę Ewy Wachowicz to idealna przekąska na każdą imprezę ze z...
Odsłon: 2027
Fasolka szparagowa do obiadu
Fasolka szparagowa należy do tzw. roślin strączkowych – wyjątkowo zdrowych i...
Odsłon: 160