Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 124
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 456
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 124
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 456
Składniki
Sałatka jest prosta i trafia smakiem w polskie gusta. Składniki można używać dowolnie, a glony nadają ogórkom ciekawy smak.
Ogórka pokroiłam wzdłuż obieraczką do warzyw- można też na cienkiej mandolinie. Glony pokroiłam nożyczkami do ziół na cienkie paski, można użyć zwykłych nożyczek- ale zajmuje to więcej czasu.
Ogórki skropiłam octem ryżowym i olejem sezamowym, posypałam podprażonym sezamem i chili, na koniec doprawiłam solą i cukrem. Smacznego :)