Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza w czasie upałów. Lekka, orzeźwiająca.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34055
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1190
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113531
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34055
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1190
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113531
Składniki
Ogórek, arbuz, oliwki, ser feta - te produkty powinny być mocno schłodzone. Ogórka obrać ze skórki i pokroić w kostkę. To samo zrobić z arbuzem. Oliwki pokroić na połówki. Ser feta w kostkę. Wszystkie pokrojone składniki przełożyć do salaterki. Dodać pozostałe składniki tj natkę pietruszki, koperek i miętę. Oprószyć delikatnie pieprzem świeżo mielonym i polać olejem lnianym. Pomieszać. Zajadać. Smacznego