Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, pyszna sałatka z pieczarkami smażonymi razem z cebulą. Smażenie wydobywa intensywny i aromat i smak. Oprócz ogórków reszta składnikow jest pokrojona w grubsze kawałki. Sałatkę można zrobić na każdą okazję! Smakuje doskonale do wędlin albo jako samodzielne danie z dodatkiem chleba.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Składniki
Pieczarki i cebulę pokroić w plasterki usmażyć na tłuszczu aż woda wyparuje, zostawić do ostygnięcia Ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych pokroić w paski około 2 cm. Jajka ugotować na twardo ostudzić i obrać i pokroić w grubą kostkę. Kukurydzę osączyć z wody Wszystko wymieszać razem dodać majonez i doprawić sola i pieprzem i musztardą do smaku.