Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszność na talerzu! Multum witamin dla każdego!Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7013
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1129
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7013
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1129
Składniki
Pory kroimy w półksiężyce i sparzamy do pięciu minut. Pomidorki kroimy na cząstki. Paprykę kroimy w kosteczkę. Natkę pietruszki siekamy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i ścieramy na dużej tarce. Marchew gotujemy obieramy i kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Mieszamy ze śmietaną i przyprawiamy do smaku.