Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszność na talerzu! Multum witamin dla każdego!Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 583
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 953
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 668
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 583
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 953
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 668
Składniki
Pory kroimy w półksiężyce i sparzamy do pięciu minut. Pomidorki kroimy na cząstki. Paprykę kroimy w kosteczkę. Natkę pietruszki siekamy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i ścieramy na dużej tarce. Marchew gotujemy obieramy i kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Mieszamy ze śmietaną i przyprawiamy do smaku.