Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka ryżowa, która doskonale sprawdzi się w roli przekąski na wielkanocnym stole. Przepis pochodzi z 215. odcinka programu Ewa Gotuje.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 14340
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42079
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 14340
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42079
Składniki
Ryż ugotować w wodzie z solą i wystudzić. Dorzucić pokrojoną w kostkę wędlinę oraz paprykę i ananasa.
W miseczce wymieszać jogurt, majonez i musztardę. Przyprawić curry i kolorowym pieprzem. Przelać do sałatki i wszystko razem delikatnie wymieszać.