Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka ryżowa, która doskonale sprawdzi się w roli przekąski na wielkanocnym stole. Przepis pochodzi z 215. odcinka programu Ewa Gotuje.
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 113
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 211
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14991
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 113
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 211
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14991
Składniki
Ryż ugotować w wodzie z solą i wystudzić. Dorzucić pokrojoną w kostkę wędlinę oraz paprykę i ananasa.
W miseczce wymieszać jogurt, majonez i musztardę. Przyprawić curry i kolorowym pieprzem. Przelać do sałatki i wszystko razem delikatnie wymieszać.