Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka ryżowa, która doskonale sprawdzi się w roli przekąski na wielkanocnym stole. Przepis pochodzi z 215. odcinka programu Ewa Gotuje.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 767
Dziś do pracy.
Odsłon: 241
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1627
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 767
Dziś do pracy.
Odsłon: 241
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1627
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Składniki
Ryż ugotować w wodzie z solą i wystudzić. Dorzucić pokrojoną w kostkę wędlinę oraz paprykę i ananasa.
W miseczce wymieszać jogurt, majonez i musztardę. Przyprawić curry i kolorowym pieprzem. Przelać do sałatki i wszystko razem delikatnie wymieszać.