Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surimi świetnie nadaje się na kolację.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 287
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 287
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu.Czerwoną cebulę obrać a następnie posiekać w drobną kosteczkę.Ogórki pokroić w kostkę.
Jeśli mamy surimi mrożone, to odpowiednio wcześniej przed przygotowywaniem sałatki, wyjąć je z zamrażalnika i rozmrozić. Takie niezamrożone paluszki krabowe surimi należy obrać z folii, a następnie pokroić na paseczki o grubości ok. 0,5 cm.
Wszystkie składniki wymieszać i gotowe.