Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surimi świetnie nadaje się na kolację.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 494
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 941
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 494
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 941
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu.Czerwoną cebulę obrać a następnie posiekać w drobną kosteczkę.Ogórki pokroić w kostkę.
Jeśli mamy surimi mrożone, to odpowiednio wcześniej przed przygotowywaniem sałatki, wyjąć je z zamrażalnika i rozmrozić. Takie niezamrożone paluszki krabowe surimi należy obrać z folii, a następnie pokroić na paseczki o grubości ok. 0,5 cm.
Wszystkie składniki wymieszać i gotowe.