Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na świąteczny stół:) Polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić. Seler ,ziemniaki ugotować na pół twardo. Seler,ogórki,jajka,cebulę,dymkę , ziemniaki pokroić w kostkę. Pora pokroić w cieńkie paseczki. Dać do miski. Dodać papryczkę drobno pokrojoną,chrzan,majonez,śmietanę ,odcedzony groszek ,oraz pieprz i sól Wszystko wymieszać i odstawić by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!