Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka , która zasługuje na królową imprez.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Jajka ugotować na twardo , obrać, pokroić w kostkę. Kapary, fasolę osączyć. Awokado umyć, obrać , pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Rzodkiewkę, paprykę umyć , pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w ćwiartki, dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Jogurt wymieszać dodać do sałatki i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić sałatkę 1 godzinę aby smaki się wymieszały.