Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na zakrapianą imprezkę :)
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12984
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8097
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 117
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2209
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 767
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12984
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8097
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 117
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2209
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 767
Składniki
Pory kroimy w pół plasterki, wkładamy do miski i zalewamy wrzątkiem, po 10 minutach odcedzamy i hartujemy zimną wodą. Śledzie wyciągamy z zalewy, kroimy na kawałki. Kukurydzę odsączamy, ogórki i obrane jabłko kroimy w kosteczkę a ser trzemy na tarce jarzynowej.
Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez i śmietanę, doprawiamy do smaku. Wstawiamy do lodówki na co najmniej 2-3 godziny.