Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik zawsze się sprawdza i nie tylko od święta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Ziemniaki myjemy gotujemy w koszulkach.Cebulę kroimy na drobną kostkę i zalewamy wrzątkiem odcedzamy.Ogórki kiszone,jabłko ostudzone i obrane ziemniaki a także filety śledziowe kroimy na drobną kostkę.Wszystko mieszamy razem dodajemy pieprzu pokrojony świeży koperek(ok,5 gałązek)i 5 łyżek majonezu. Smacznego :)i Do Siego 2016 Roku:P