Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi śledzie, ten na pewno się im nie oprze :)
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1609
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 509
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 364
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 62
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1609
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 509
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 364
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 62
Składniki
Wodę zagotować z octem i przyprawami. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pokrojoną wsypać do gorącej zalewy. Przykryć i odstawić do całkowitego wystudzenia. Gdy zalewa z cebulą już wystygnie, dodajemy pokrojone śledzie, groszek i majonez. Nie solimy. Dobre rady; zalewa z cebulką ma być bardzo dobrze wystudzona zanim dodamy śledzie. Przepis polecam i życzę smacznego :)