Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi śledzie, ten na pewno się im nie oprze :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 128
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 200
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 517
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 128
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 200
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 517
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Składniki
Wodę zagotować z octem i przyprawami. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pokrojoną wsypać do gorącej zalewy. Przykryć i odstawić do całkowitego wystudzenia. Gdy zalewa z cebulą już wystygnie, dodajemy pokrojone śledzie, groszek i majonez. Nie solimy. Dobre rady; zalewa z cebulką ma być bardzo dobrze wystudzona zanim dodamy śledzie. Przepis polecam i życzę smacznego :)