Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie długo święta, wigilia trzeba już powoli myśleć co tu zrobić.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
1. Warzywa :ziemniaki oraz marchew obieramy i gotujemy w osolonej wodzie, po czy drobno kroimy. 2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę. 3. Jajka gotujemy, obieramy i również kroimy w kostkę. 4. Śledzi moczy na około godzinę w wodzie, po czym odlewamy z wody i kroimy na mniejsze kawałki. 5. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem. 6. Sałatka gotowa. 7. Smacznego.