Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka która smakuje o każdej porze dnia .
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1325
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 234
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1325
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 234
Składniki
Śledzia moczymy w wodzie za bielonej mlekiem około 6 godzin następnie wyciągany i osuszamy . Śledzie , obraną cebule kroimy w kostkę , jabłka i ogórki trzemy na tarce o dużych oczkach. Sałatkę układamy warstwowo .: śledzie >cebula >jabłko >ogórek
Na koniec wszystko zalewamy majonezem. (sałatkę przed podaniem można wymieszać).