Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, w sam raz na spotkania z przyjaciółmi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie w razie potrzeby, ja moczę gdz., odcedzić. Pokroić w kostkę,cebule pokroić w ćwiartki i w prążki, ogórki w kostkę, rzucić kukurydze, pieprz wymieszać.
Śmietanę wymieszać z majonezem, następnie wymieszać z sałatką. W razie potrzeby dosolić.
Potrzymać w lodówce z 4 gdz.
Smacznego!