Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa z burakiem i jabłkiem - obowiązkowa na świątecznym stole
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 96
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 96
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Składniki
Do miski przekładamy pokrojone w kostkę buraki. Kolejno dodajemy pokrojone śledzie, ogórki, jabłko oraz cebulkę. Całość doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy 3 łyżki Majonezu. Całość mieszamy. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Przed samym podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego! * Buraczki ugotowane możemy kupić w każdym większym sklepie. Dzięki temu zaoszczędzimy czas na gotowanie buraków. * Jeśli użyjecie Śledzi z "wiaderka" należy wcześniej wymoczyć, zmieniając wodę.