Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa z burakiem i jabłkiem - obowiązkowa na świątecznym stole
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1877
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8813
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3164
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1877
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8813
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3164
Składniki
Do miski przekładamy pokrojone w kostkę buraki. Kolejno dodajemy pokrojone śledzie, ogórki, jabłko oraz cebulkę. Całość doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy 3 łyżki Majonezu. Całość mieszamy. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Przed samym podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego! * Buraczki ugotowane możemy kupić w każdym większym sklepie. Dzięki temu zaoszczędzimy czas na gotowanie buraków. * Jeśli użyjecie Śledzi z "wiaderka" należy wcześniej wymoczyć, zmieniając wodę.