Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zachwyci gości,to danie jednogarnkowe uwielbiają smakosze śledzi i nie tylko.Nie powinno jej zabraknąć w czasie kolacji wigilijnej czy na świątecznym śniadaniu. Serdecznie polecam:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wymoczone matiasy pokroić w kostkę. Fasolkę odcedzic i przepłukac letnią przegotowaną wodą na sitku. Pora ,ogórki i papryczkę pokroić w kostkę. Czosnek posiekać. Dodać majonez,śmietanę i pieprz. Wymieszać i odstaić na 15 min.by smaki nam się przegryzły.
Smacznego!