Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zachwyci gości,to danie jednogarnkowe uwielbiają smakosze śledzi i nie tylko.Nie powinno jej zabraknąć w czasie kolacji wigilijnej czy na świątecznym śniadaniu. Serdecznie polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wymoczone matiasy pokroić w kostkę. Fasolkę odcedzic i przepłukac letnią przegotowaną wodą na sitku. Pora ,ogórki i papryczkę pokroić w kostkę. Czosnek posiekać. Dodać majonez,śmietanę i pieprz. Wymieszać i odstaić na 15 min.by smaki nam się przegryzły.
Smacznego!