Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śledzie z dodatkiem zielonego groszku, jajka, jabłka oraz cebuli w majonezowo - jogurtowym sosie z dodatkiem musztardy. Świetna propozycja zarówno na święta, imprezy, spotkania rodzinne jak i kolację.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 259
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1335
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 259
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1335
Składniki
Śledzie wypłukać pod zimną wodą, następnie wymoczyć w wodzie przez ok pół godz. Jeśli dalej będą zbyt słone czynność powtórzyć. Gotowe, osuszone śledzie pokroić na mniejsze kawałki. Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kosteczkę. Cebule obrać i pokroić w małą kostkę. Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Groszek odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki posiekać. Majonez wymieszać z jogurtem i musztardą. Wszystkie składniki wrzucić do miski i wymieszać z sosem.