Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śledzie z dodatkiem zielonego groszku, jajka, jabłka oraz cebuli w majonezowo - jogurtowym sosie z dodatkiem musztardy. Świetna propozycja zarówno na święta, imprezy, spotkania rodzinne jak i kolację.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Składniki
Śledzie wypłukać pod zimną wodą, następnie wymoczyć w wodzie przez ok pół godz. Jeśli dalej będą zbyt słone czynność powtórzyć. Gotowe, osuszone śledzie pokroić na mniejsze kawałki. Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kosteczkę. Cebule obrać i pokroić w małą kostkę. Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Groszek odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki posiekać. Majonez wymieszać z jogurtem i musztardą. Wszystkie składniki wrzucić do miski i wymieszać z sosem.