Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest przysmakiem mojego męża . Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Smak żurawiny daje sałatce lekko słodkawy posmak. Polubią ją mali i duzi łakomczuchy .
nóż, deska, miska, wyższe naczynie,
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1068
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1068
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Składniki
Śledzie pokroić w paseczki o szer.2 cm. żurawinę zalać na 8-10 minut gorącą wodą , następnie odcedzić , cebulę pokroić na ćwiartki , a następnie w piórka. Pokrojone śledzie włożyć do wyższego naczynia dodać cebulę oraz żurawinę , pieprz kolorowy i lekko oprószyć czarnym mielonym pieprzem. Zalać olejem tak aby śledzie były przykryte . Śledzie są najlepsze po 2 dniach.