Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest przysmakiem mojego męża . Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Smak żurawiny daje sałatce lekko słodkawy posmak. Polubią ją mali i duzi łakomczuchy .
nóż, deska, miska, wyższe naczynie,
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457543
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1401
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2226
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457543
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1401
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2226
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 567
Składniki
Śledzie pokroić w paseczki o szer.2 cm. żurawinę zalać na 8-10 minut gorącą wodą , następnie odcedzić , cebulę pokroić na ćwiartki , a następnie w piórka. Pokrojone śledzie włożyć do wyższego naczynia dodać cebulę oraz żurawinę , pieprz kolorowy i lekko oprószyć czarnym mielonym pieprzem. Zalać olejem tak aby śledzie były przykryte . Śledzie są najlepsze po 2 dniach.