Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspólne śniadanko o duże dobro.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112851
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 140
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 323
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 702
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112851
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 140
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 323
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 702
Składniki
Na talerzu rozłożyć garść sałat z roszponką. Na wierzchu poukładać poszarpane kawałki koziego sera, pokrojone na mniejsze części plasterki buraczków, orzechy włoskie. Wszystko polać olejem lnianym wymieszanym z sokiem z cytryny, miodem, pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku. Delikatnie pomieszać i zajadać. Smacznego.