Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatki na świeżo są bardzo zdrowe, smaczne i kolorowe. Jeśli do sałatki wędzonego łososia wędzonego w dymie dębowym dodamy to smakowity efekt uzyskamy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Dressing: musztardę mieszamy z sokiem z cytryny, powoli dolewamy olej, mieszamy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji. Doprawiamy pieprzem do smaku.
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki, cebulę kroimy w półkrążki, pomidorki i jajka na połowę. Koperek, szczypiorek siekamy, a łososia wędzonego dzielimy na mniejsze kawałki. Na półmisek wykładamy naprzemiennie wszystkie warzywa, dodajemy jajka, mozzarellę, kiełki i łososia. Całość posypujemy ziołami i pestkami dyni. Podajemy z przygotowanym dressingiem.