Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surowych szparagów. Dla mnie nowość. Przepis Kingi Błaszczyk- Wójcickiej.
Łatwy i szybki w przygotowaniu domowy chleb
Odsłon: 6875
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 78
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 543
Łatwy i szybki w przygotowaniu domowy chleb
Odsłon: 6875
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 78
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 543
Składniki
Ze szparagów odłamałem zdrewniałe końcówki oraz główki. Resztę za pomocą obieraczki do warzyw zrobiłem wstążki. Rzodkiewki i ogórka pokroiłem w cienkie plasterki, obrane awokado w kostkę. Wszystkie składniki wymieszałem, dodając główki szparagów, liście ziół i musztardę francuską. Płatki migdałów uprażyłem na suchej patelnia złoty kolor, wystudziłem. Dressing : wszystkie składniki wymieszałem, doprawiłem do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.