Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surowych szparagów. Dla mnie nowość. Przepis Kingi Błaszczyk- Wójcickiej.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 152
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 684
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4478
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 152
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 684
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4478
Składniki
Ze szparagów odłamałem zdrewniałe końcówki oraz główki. Resztę za pomocą obieraczki do warzyw zrobiłem wstążki. Rzodkiewki i ogórka pokroiłem w cienkie plasterki, obrane awokado w kostkę. Wszystkie składniki wymieszałem, dodając główki szparagów, liście ziół i musztardę francuską. Płatki migdałów uprażyłem na suchej patelnia złoty kolor, wystudziłem. Dressing : wszystkie składniki wymieszałem, doprawiłem do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.