Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surowych szparagów. Dla mnie nowość. Przepis Kingi Błaszczyk- Wójcickiej.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13169
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13169
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Składniki
Ze szparagów odłamałem zdrewniałe końcówki oraz główki. Resztę za pomocą obieraczki do warzyw zrobiłem wstążki. Rzodkiewki i ogórka pokroiłem w cienkie plasterki, obrane awokado w kostkę. Wszystkie składniki wymieszałem, dodając główki szparagów, liście ziół i musztardę francuską. Płatki migdałów uprażyłem na suchej patelnia złoty kolor, wystudziłem. Dressing : wszystkie składniki wymieszałem, doprawiłem do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.