Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka warzywna w słoiku. Tęczowa sałatka pozwoli ci poczuć smaki i kolory lata. Zrób ją w słoiku i zabierz ze sobą do pracy lub na wakacyjny wypad. To świetna propozycja dla wegan i wegetarian.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11590
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 71
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8014
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155093
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1110
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11590
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 71
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8014
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155093
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1110
Składniki
Warzywa dokładnie umyj i pokrój w drobną kostkę. Ułóż warstwowo w słoiku, rozpoczynając od czerwonej papryki. Następnie dodaj paprykę pomarańczową, kukurydzę, ogórka i cebulę. Na wierzch połóż roszponkę.
W szklance zmieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki i cytryny oraz dodaj pieprz i sól do smaku. Możesz dodać 2 łyżki wody. Sos wlej do słoików.