Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka warzywna w słoiku. Tęczowa sałatka pozwoli ci poczuć smaki i kolory lata. Zrób ją w słoiku i zabierz ze sobą do pracy lub na wakacyjny wypad. To świetna propozycja dla wegan i wegetarian.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Warzywa dokładnie umyj i pokrój w drobną kostkę. Ułóż warstwowo w słoiku, rozpoczynając od czerwonej papryki. Następnie dodaj paprykę pomarańczową, kukurydzę, ogórka i cebulę. Na wierzch połóż roszponkę.
W szklance zmieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki i cytryny oraz dodaj pieprz i sól do smaku. Możesz dodać 2 łyżki wody. Sos wlej do słoików.