Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na letnie upały, sałatka warzywna na szybko.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4089
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11197
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13432
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4089
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11197
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13432
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5196
Składniki
odcedzić słoik marchewka z groszkiem, odcedzić puszkę kukurydzy, ugotować na twardo jajka i, pokroić por na pół plasterki. Do miski wsypać zawartość słoika i puszki, dodać pokrojony por, jajka posiekane w kostkę. Posolić i popieprzyć, dodać majonez, przemieszać i gotowe .