Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na wakacjach zawsze mnie inspiruje do gotowania. Będąc w Meksyku jadłam sałatkę z kalafiorem i innymi warzywami. Bardzo podobna do tej stworzonej Przezemnie. Nie jest to oryginał, ale jest równie smaczna jak ta, która jadłam.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4895
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9544
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1419
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4895
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9544
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1419
Składniki
Kalafior gotujemy al'dente. Resztę warzyw kroimy bardzo drobno w kosteczke . Kalafiora studzimy i rozdrabniamy rękoma, bądź kroimy w małe kawałki. Wszystko razem mieszamy, dodajemy przyprawy do smaku, pietruszkę i oliwę. Jeszcze raz mieszamy i odstawiamy do lodówki na kilkanaście minut, by smaki się przegryzły