Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To właśnie są nasze smaki, które idealnie nadają się na kolację. Mnóstwo świeżych warzyw, do tego smażony kurczak i obłędny sos, podkreślony pyłkiem kwiatowym.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8883
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8883
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Składniki
Filety oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano, studzimy i kroimy na kawałki. Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy. Rzodkiewkę kroimy w talarki, podobnie oliwki i szalotki. Mozzarellę przekrawamy na pół. Ogórki kroimy na kawałki. Pokrojone pieczarki smażymy na maśle. Sos: Oliwę łączymy z musztardą, miodem, octem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki łączymy, polewamy sosem, oprószamy pyłkiem kwiatowym.