Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie ta sałatka, nic tylko przygotować taką i zajadać się.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8595
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8595
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Składniki
Pora myjemy, kroimy w cienkie talarki, zalewamy na 2 minuty gotująca wodą, odcedzamy i chłodzimy. Ogórki świeże obieramy i kroimy w kostkę. Ogórek kiszony kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Marchewkę i jajka gotujemy, obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy śmietanę, natkę pietruszki i przyprawiamy. Wkładamy na 30 minut przed podaniem do lodówki.