Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie ta sałatka, nic tylko przygotować taką i zajadać się.
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8582
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17385
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 529
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 81
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 203
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8582
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17385
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 529
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 81
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 203
Składniki
Pora myjemy, kroimy w cienkie talarki, zalewamy na 2 minuty gotująca wodą, odcedzamy i chłodzimy. Ogórki świeże obieramy i kroimy w kostkę. Ogórek kiszony kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Marchewkę i jajka gotujemy, obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy śmietanę, natkę pietruszki i przyprawiamy. Wkładamy na 30 minut przed podaniem do lodówki.