Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie ta sałatka, nic tylko przygotować taką i zajadać się.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7068
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1147
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7068
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1147
Składniki
Pora myjemy, kroimy w cienkie talarki, zalewamy na 2 minuty gotująca wodą, odcedzamy i chłodzimy. Ogórki świeże obieramy i kroimy w kostkę. Ogórek kiszony kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Marchewkę i jajka gotujemy, obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy śmietanę, natkę pietruszki i przyprawiamy. Wkładamy na 30 minut przed podaniem do lodówki.