Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie ta sałatka, nic tylko przygotować taką i zajadać się.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 121
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 121
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 647
Składniki
Pora myjemy, kroimy w cienkie talarki, zalewamy na 2 minuty gotująca wodą, odcedzamy i chłodzimy. Ogórki świeże obieramy i kroimy w kostkę. Ogórek kiszony kroimy w kostkę. Groszek odcedzamy z zalewy. Marchewkę i jajka gotujemy, obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy śmietanę, natkę pietruszki i przyprawiamy. Wkładamy na 30 minut przed podaniem do lodówki.