Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatkę z powodzeniem możemy przygotować z pozostałości po śniadaniu wielkanocnym, jak i też przygotować na Wielkanoc jest prosta i fajnie smakuje
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
zaparzoną białą kiełbasę kroimy w półplasterki, ugotowane jajka kroimy w kostkę, a żółty ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Zielony groszek gotujemy w/g wskazówek na opakowaniu i odsączony dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez; mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem