Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekka sałatka z własnych warzyw z ogródka w sam raz na letnią porę. Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113144
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 551
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 906
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 651
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113144
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 551
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 906
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 651
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy wraz z pomidorem, rzodkiewką i jajkiem w kostkę. Szczypiorek siekamy. Liście sałaty kroimy drobno. Wszystkie składniki łączymy razem. Przyprawiamy dodajemy śmietanę lub majonez. Dekorujemy pomidorem i szczypiorkiem na kształt motylka jak na zdjęciu czyli z plasterków pomidora robimy skrzydełka a z szczypiorku tułów motylka.