Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca sałatka wiosenna z pyszną kalarepą.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1471
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1376
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 267
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1471
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1376
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 267
Składniki
Kalarepki obrać, zetrzeć na tarce o większych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Pomidory, ogórki, rzodkiewkę oraz jajka pokroić w kostkę. Posiekać szczypiorek, sałatę porwać na drobne części. Ser feta (jeżeli nie jest pokrojony) pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na końcu dodać około 3 łyżki majonezu i jeszcze raz wymieszać. Smacznego :-)