Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wiosenna sałatka, różnorodność smaków i tekstur, jędrne szparagi, pyszna fasola, aromatyczny tuńczyk , zachęcają do jedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2797
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6443
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2797
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6443
Składniki
Sałatę umyć, porwać na części, umieścić w salaterce. Szparagi osączyć, pokroić, dodać.
Tuńczyk osączyć , dodać.
Fasolę osączyć , dodać.
Kapary osączyć. Pomidora umyć, pokroić w kostkę, dodać.
Doprawić solą , pieprzem. Koperek umyć, ściąć, dodać, całość wymieszać.
Podajemy , każdą porcję polaną oliwą z oliwek oraz ulubionymi dodatkami , u mnie z chlebkiem pita.