Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wiosenna sałatka, różnorodność smaków i tekstur, jędrne szparagi, pyszna fasola, aromatyczny tuńczyk , zachęcają do jedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Sałatę umyć, porwać na części, umieścić w salaterce. Szparagi osączyć, pokroić, dodać.
Tuńczyk osączyć , dodać.
Fasolę osączyć , dodać.
Kapary osączyć. Pomidora umyć, pokroić w kostkę, dodać.
Doprawić solą , pieprzem. Koperek umyć, ściąć, dodać, całość wymieszać.
Podajemy , każdą porcję polaną oliwą z oliwek oraz ulubionymi dodatkami , u mnie z chlebkiem pita.