Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wiosenna sałatka, różnorodność smaków i tekstur, jędrne szparagi, pyszna fasola, aromatyczny tuńczyk , zachęcają do jedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16226
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5177
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16226
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5177
Składniki
Sałatę umyć, porwać na części, umieścić w salaterce. Szparagi osączyć, pokroić, dodać.
Tuńczyk osączyć , dodać.
Fasolę osączyć , dodać.
Kapary osączyć. Pomidora umyć, pokroić w kostkę, dodać.
Doprawić solą , pieprzem. Koperek umyć, ściąć, dodać, całość wymieszać.
Podajemy , każdą porcję polaną oliwą z oliwek oraz ulubionymi dodatkami , u mnie z chlebkiem pita.