Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna do grilla lub do pracy
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85216
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2515
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9974
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3963
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7090
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85216
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2515
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9974
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3963
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7090
Składniki
Pokrojone składniki układa się na sałacie. Sos najlepiej rozmieszać jak majonez. Najpierw dodaje się musztardę, melasę z granatów/ ocet balsamiczny, sól i (czosnek). A potem dolewa się oliwę cienką stróżką i miesza do uzyskania gęstego sosu, prawie jak majonez. Sos dodaje się przed spożyciem sałaty.
Smacznego :)