Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciepłe dni skłaniają do sięgania po orzeźwiające przepisy. Jeśli lubisz lekkie sałatki, koniecznie wypróbuj tę z dodatkiem arbuza i sera feta. Najlepiej smakować będzie z sokiem z limonki i świeżą miętą.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Zacznij od wydrążenia arbuza, następnie pokrój go w kostkę. Ogórka obierz ze skórki i pokrój w plastry, cebulę w piórka, ser feta w kostkę. Wszystkie składniki przełóż do miski.
W miseczce zmieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki oraz sól i pieprz. Sałatkę polej sosem, na koniec dodaj listki świeżej mięty.