Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całkiem zapomniałem o cudownym połączeniu arbuza i fety. Taki 'deser' w upalne dni rewelacyjnie orzeźwia. Tym razem postanowiłem lekko odpicować tę klasykę. Usmażone, muśnięte ostrą papryką, kawałki mięsa zjawiskowo wkomponowały się w słodko-słone dodatki. Kolacja prima sort! Polecam Arek Gie
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9907
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 628
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3798
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9907
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 628
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3798
Składniki
Mięso oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, obtaczamy w przyprawie do kurczaka. Smażymy na rozgrzanym oleju. Na talerzach układamy rukolę, pokrojonego w kostkę arbuza oraz ser. Kładziemy usmażone kawałki kurczaka. Obficie polewamy syropem z agawy.